موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه | مجله آی همـســر؛سایت خانواده موفق
و از نشانه‌های او این است که همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید و در میانتان مودت و رحمت قرار داد. -الروم21
خوش آمدید به آی همـسر - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۹۷
خانه » اسلایدر » موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه
موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

سایت آی همسر- خانه و خانه داری

ماهنامه کیک و شیرینی: موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
  • تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): 2 عدد
  • شکر: 6 قاشق سوپ خوری
  • خامه فرم گرفته: 200 میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
  • دانه انار: برای تزیین
  • برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)

 

 موس قهوه

طرز تهیه:

1. پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

2. زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه ای شوند.

 

3. مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.

4. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

5. دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

6. موس را در ظرف های سرو بریزید و حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

 

7. روی موس ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته:

برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.



منبع
——————————————————————————
گردآوری و تنظیم:سایت آی همسر


مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به روان پزشک و مشاور جهت تشخیص و درمان دانست.© کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت « آی همسر » محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد.

طراح ، سئو و بهینه سازی توسط :