جام جم سرا - سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید | مجله آی همـســر؛سایت خانواده موفق
برای من، هیچ چیز تا به حال مقدم بر مادر بودن و داشتن یک خانه و خانواده نبوده است. جسیکا لانج .
خوش آمدید به آی همـسر - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۹۷
خانه » اسلایدر » جام جم سرا – سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید
جام جم سرا – سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید

جام جم سرا – سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید

سایت آی همسر- خانه و خانه داری

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه‌ پخت و پز داخل قابلمه بریزید.

به این ترتیب هم بیشترین مزه از آن‌ها استخراج می‌شود و هم این‌که بافت زمخت‌شان هم نرم‌تر می‌شود. در عوض سبزیجات ظریف‌تری مانند جعفری، گشنیز، ترخون، پیازچه و ریحان را در لحظه‌ی آخر در قابلمه بریزید تا بر اثر پخت و پز بیش از حد طراوت خود را از دست ندهند.



منبع
——————————————————————————
گردآوری و تنظیم:سایت آی همسر


مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به روان پزشک و مشاور جهت تشخیص و درمان دانست.© کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت « آی همسر » محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد.

طراح ، سئو و بهینه سازی توسط :