بادمجان شکم پر، خوشمزه و انرژی‌زا

دسته: خانه و خانه داری
شنبه - ۲۱ مرداد ۱۳۹۶

سایت آی همسر- خانه و خانه داری

طرز تهیه

مرحله ۱

ابتدا
پیاز ها را نگین خورد کرده با کمی رغن تفت میدهیم سپس سیر های رنده شده را
اضافه میکنیم بعد از کمی تفت سویا و گوشت چرخ کرده را اضافه مینمایم سپس
ادویه ها را اضافه میکنیم بعد هم فلفل های نگینی را اضافه میکنیم در آخر رب
گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.

مرحله ۲

بادمجان
ها را بعد از شستن دو نیم کرده و سرخ میکنیم و همینطور کدو ها را سرخ
میکنیم سپس یا یه قاشق کوچک داخل بادمجان ها و کدو ها را خالی میکنیم . و
درون آنها را با مواد بالا پر کرده و روی آنها را با پنیر میپوشانیم و در
ظرف مخصوصی که سس را از قبل آماده کرده ایم و در ظرف ریخته ایم می گذاریم .

مرحله ۳

سس
مواد اضافه از شکم بادمجان و کدو ها را با گوجه های رنده شده وکمی سیر و
نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم و یک سس تقریبا رقیق بدست می آوریم.



منبع
——————————————————————————
گردآوری و تنظیم:سایت آی همسر 

شاید برایتان جالب باشد :  خیار قایقی با سالاد تن ماهی | رز تهیه سالاد خیار قایقی

پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس